A pioneer in healthcare

BRANCA MENTA

Непогрешлвиот вкус на мента-ликер, дава интензивно задоволство и возбуда на секоја голтка. Нејзината формула ги содржи тревките, зачините и најфините пеперминт есенцијални масла на светот. Природен и специјално освежителен, тој е пијалок соодветен за сите сезони.