A pioneer in healthcare

Dewar’s 12YO

Познат како „Наследникот„, по John Dewar (основачот), овој беспрекорен микс е резултат на процес за кој целата тежина е во времето. Одкога се комбинираат вискијата, се „венчаат„ со стари дабови буриња и во тој стадиум, „blend-от„ се остава да хармонизира до перфекција. Така основачите/семејството го произвувала тогаш, така се прави и сега.