A pioneer in healthcare

Dewar’s White label

Се мешаат до 40 Шкотски најфини сингл малтови и вискија од пченица да се создаде Dewar’s White Label. Секој малт е рачно избран да се создаде овој богат вкус на виски. Првиот мастер блендер го почнал овој процес пред 100 години, и истиот процес се спроведува и сега.