A pioneer in healthcare

Old Smuggler

Old Smuggler е блендирано Шкотско виски со историја која датира од 1835 година. Неговиот фин, гладок вкус се должи на специјално одбраните блендови од најдобрите Шкотски вискија, креирани традиционално во 18-от век кога криумчарите кои си го ризикувале нивниот живот и чест да го споделат неговиот вкус со нивните ценети гости и конзументи. Денеска Олд Смаглер се продава во 20 земји, со значително присуство во САД, каде е 8-мо најмногу продавано Шкотско виски.